Brodit držák do auta na Samsung Galaxy A53 bez pouzdra, bez nabíjení 711309

100 %
Držák na mobilní telefon Samsung Galaxy A53 je určen pro telefony bez pouzdra. Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a nevibruje. Držák má kloub, díky kterému může...
609 Kč
Doprava 59 Kč,Do 2 týdnů
Doporučená nabídka Sunnysoft.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do 2 týdnů • 1 varianta59 Kč97 % • 13 840×Další informace

Popis produktu

Držák na mobilní telefon Samsung Galaxy A53 je určen pro telefony bez pouzdra. Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a nevibruje. Držák má kloub, díky kterému může...

Parametry produktu

Výrobce

Recenze

  • , zakoupeno v Sunnysoft.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Super

Parametry produktu

Výrobce

Popis produktu

Držák na mobilní telefon Samsung Galaxy A53 je určen pro telefony bez pouzdra.

Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a nevibruje. Držák má kloub, díky kterému může být mobilní telefon kdykoliv jednoduše natočen na šířku nebo na výšku nebo naklopen. Držák se upevňuje na Brodit ProClip.

Vlastnosti držáku:

  • Bez nabíjení Pro nabíjení můžete použít jakoukoliv vhodnou autonabíječku
  • Na míru Držák je vyroben přesně na míru telefonu, který se do něj vkládá bez pouzdra.
  • Přístup bez omezení Držák je navržen tak, aby neblokoval žádná tlačítka ani konektory

Přednosti:

  • Komfort Mobilní telefon se v držáku neklepe a nevibruje
  • Bezpečnost Drží v něm bezpečně, ani při nehodě se nemůže uvolnit a zranit posádku
  • Kloub Držák má kloub, telefon můžete kdykoliv natočit na výšku nebo na šířku nebo naklopit o 22°
  • Jednoduchost Montáž na ProClip je jednoduchá a zvládne ji i naprostý laik za pár minut

Parametry držáku:

  • Šířka: 80 mm
  • Výška: 80 mm
  • Hloubka: 50 mm
  • Objem: 320 cm³
  • Hmotnost: 71 g

Materiál: - Vysoce kvalitní ABS plast

Upozornění: -Jedná se o dvojdílné řešení. K tomuto držáku budete ještě potřebovat ProClip do palubní desky pro váš konkrétní model vozu. Vhodný ProClip si vyberte v "konfigurátoru Brodit":[https://www.sunnysoft.cz/brodit]. Držák na ProClip připevníte čtyřmi samořeznými šrouby, které jsou součástí balení držáku.

Možnosti instalace držáku Brodit do auta, dodávky, autobusu, nákladního auta atd.:

Instalace na klip Brodit ProClip:

Klipy Brodit ProClip jsou chytře navržené klipy z pevné umělé hmoty, které jsou konstruovány tak, aby spolehlivě a velmi pevně držely v konstrukční spáře mezi plasty palubní desky. Klip je vždy navržen pro konkrétní model vozu tak, aby šel zasunout (zacvaknout) jednoduše, bez poškození palubky a na bezpečné místo a současně tak, aby nebránil řidiči ve výhledu přes přední sklo. Na klip pak jednoduše přišroubujete držák Brodit. Vše co k tomu budete potřebovat kromě šroubováku je již součástí balení držáku. Vhodný ProClip si vyberte v "konfigurátoru Brodit":[https://www.sunnysoft.cz/brodit].

Instalace na montážní podstavce a ramena Brodit:

Montážní podstavce a ramena umožňují velmi pevné připevnění držáku prakticky kdekoliv. "Montážní podstavce a ramena najdete zde":[https://www.sunnysoft.cz/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B4%5D=1&prislusenstviDleTypu%5B5%5D=1].

Tipy:

  • Potřebujete střídat dva držáky na jednom ProClipu? Nebo chcete držák jednoduše sundávat? Pro oba případy se výborně hodí "MultiMoveClip":[https://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215503/]. Sundání nebo výměna držáku se stane otázkou vteřiny.
  • Potřebujete na jeden ProClip umístit dva držáky najednou? Nebo chce mít držák o kousek jinde než umožňuje umístění ProClipu? Vyberte si vhodnou "rozšiřující montážní destičku":[https://www.sunnysoft.cz/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B3%5D=1]. Pak na jeden ProClip budete moct připevnit vedle držáku na mobilní telefon ještě držák na nápoje nebo na navigaci nebo radiostanici nebo platební terminál atd.

O výrobci Brodit:

Brodit je švédská rodinná firma, která se už tři desítky let specializuje pouze na držáky na mobilní telefony, tablety, odolné terminály, radiostanice, platební terminály a další zařízení do aut. Celá výroba je ve Švédsku.

Máte dotaz? V naší nabídce jste nenašli to, co potřebujete? Pokud jste v naší nabídce nenašli držák, ProClip, rameno, podstavec, rozšiřující destičku atd. který byste potřebovali, obraťte se "na nás":[https://www.sunnysoft.cz/informace/kontakty.html]. Rádi vám poradíme.

Certifikace

Výrobce Brodit se pyšní certifikací ISO 9001 a ISO 14001 potvrzující standart kvality produktů a aktivní management ochrany životního prostředí. © Sunnysoft s.r.o.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Sunnysoft.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Super

{"Oblíbené kategorie":[["Dětské capáčky","https://kojenecka-obuv.heureka.cz/"],["Bazénové fólie","https://bazenove-folie.heureka.cz/"],["Hokejové kalhoty","https://hokejove-kalhoty.heureka.cz/"],["Vyšívací látky","https://vysivaci-platna.heureka.cz/"],["Přípravky na ekologické praní","https://ekologicke-prani.heureka.cz/"],["Detektory kovů","https://detektory.heureka.cz/f:15332:40536513/"],["Kakaa","https://horke-cokolady-kakao.heureka.cz/f:21051:1763364/"],["Dívčí vesty","https://detske-vesty.heureka.cz/f:37723:53216332/"],["Dámské zdravotní bačkory","https://damska-domaci-obuv.heureka.cz/f:34693:1/"],["Tenisové bagy Wilson","https://tenisove-tasky.heureka.cz/f:6526:30779;25884:31406201/"]],"Vybrané značky":[["Držáky do auta Choetech","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:43003387/"],["Držáky do auta Setty","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:43012074/"],["Držáky do auta Avacom","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942572/"],["Držáky do auta Grundig","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:61799409/"],["Držáky do auta Kaku","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942603/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat bojler?","https://ohrivace-vody.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-ohrivac-vody/"],["Jak vybrat depilátor?","https://depilatory.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-depilator/"],["Jak vybrat TV stolek?","https://stolky-tv.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-tv-stolek/"]],"Vybrané produkty":[["Grip Volcom Mini Stone Stomps","https://gripy-na-snowboard.heureka.cz/grip-volcom-mini-stone-stomps/"],["Čerpadlo ULKA EP5 48W 230V","https://prislusenstvi-centralni-vysavace.heureka.cz/cerpadlo-ulka-ep5-48w-230v/"],["AVACOM NOHP-PB60H-815 7800 mAh baterie - neoriginální","https://baterie-k-notebookum-neoriginalni.heureka.cz/avacom-nohp-pb60h-815-7800-mah-baterie-neoriginalni/"],["Aesthetics Skull black on black","https://panske-bundy-kabaty.heureka.cz/aesthetics-skull-black-on-black/"],["DEXON JPM 2032WB","https://zesilovace.heureka.cz/dexon-jpm-2032wb/"],["Etex Bavlněné pánské kapesníky krabička","https://latkove-kapesniky.heureka.cz/etex-bavlnene-panske-kapesniky-krabicka/"],["Palkar nylonový náhubek pro zkrácený čumák pro psy vel. 5 33 cm x 8 cm","https://nahubky-pro-psy.heureka.cz/palkar-nylonovy-nahubek-pro-zkraceny-cumak-pro-psy-vel-5-33-cm-x-8-cm/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}