Brodit držák do auta na Motorola Moto G (3rd Gen), se skrytým nabíjením 513761

Držák na mobilní telefon Motorola Moto G (3rd Gen) má nabíjení skryté v palubní desce a je určen pro telefon bez pouzdra. Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a...
2 239 Kč
Doprava 59 Kč,Do 2 týdnů
Doporučená nabídka Sunnysoft.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do 2 týdnů • 1 varianta59 Kč97 % • 13 755 recenzíDalší informace

Popis produktu

Držák na mobilní telefon Motorola Moto G (3rd Gen) má nabíjení skryté v palubní desce a je určen pro telefon bez pouzdra. Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a...

Parametry produktu

Výrobce

Parametry produktu

Výrobce

Popis produktu

Držák na mobilní telefon Motorola Moto G (3rd Gen) má nabíjení skryté v palubní desce a je určen pro telefon bez pouzdra.

Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a nevibruje. Držák má kloub, díky kterému může být mobilní telefon kdykoliv jednoduše natočen na šířku nebo na výšku nebo naklopen. Držák se upevňuje na Brodit ProClip.

Vlastnosti držáku:

  • Žádné kabely na palubní desce Díky skrytému nabíjením v palubní desce vám nebude překážet kabel od nabíječky a na konci vaší cesty bude telefon plně nabitý a připravený k použití.
  • Na míru Držák je vyroben přesně na míru telefonu, který se do něj vkládá bez pouzdra.
  • Přístup bez omezení Držák je navržen tak, aby neblokoval žádná tlačítka ani konektory

Přednosti:

  • Komfort Mobilní telefon se v držáku neklepe a nevibruje
  • Bezpečnost Drží v něm bezpečně, ani při nehodě se nemůže uvolnit a zranit posádku
  • Kloub Držák má kloub, telefon můžete kdykoliv natočit na výšku nebo na šířku nebo naklopit o 22°
  • Jednoduchost Montáž na ProClip je jednoduchá a zvládne ji i naprostý laik za pár minut

Technické informace:

  • Výstupní proud: 2,0 A
  • Ochrana: Proti prohození polarity na vstupu / Přepětí na výstupu / Nadměrný proud na výstupu / Proti zkratu na výstupu
  • Držák lze použít jednak pro nabíjení pouze vašeho zařízení nebo díky konektorům Molex i pro napájení dalších zařízení
  • Odpovídá RoHS
  • Produkt byl schválen pro použití v automobilech (ECE)

Materiál: - Vysoce kvalitní ABS plast

Upozornění:

  • Jedná se o dvojdílné řešení. K tomuto držáku budete ještě potřebovat ProClip do palubní desky pro váš konkrétní model vozu. Vhodný ProClip si vyberte v "konfigurátoru Brodit":[https://www.sunnysoft.cz/brodit]. Držák na ProClip připevníte čtyřmi samořeznými šrouby, které jsou součástí balení držáku.
  • U skrytého nabíjení doporučujeme profesionální instalaci.

Možnosti instalace držáku Brodit do auta, dodávky, autobusu, nákladního auta atd.:

Instalace na klip Brodit ProClip:

Klipy Brodit ProClip jsou chytře navržené klipy z pevné umělé hmoty, které jsou konstruovány tak, aby spolehlivě a velmi pevně držely ve konstrukční spáře mezi plasty palubní desky. Klip je vždy navržen pro konkrétní model vozu tak, aby šel zasunout (zacvaknout) jednoduše, bez poškození palubky a na bezpečné místo a současně tak, aby nebránil řidiči ve výhledu přes přední sklo. Na klip pak jednoduše přišroubujete držák Brodit. Vše co k tomu budete potřebovat kromě šroubováku je již součástí balení držáku. Vhodný ProClip si vyberte v "konfigurátoru Brodit":[https://www.sunnysoft.cz/brodit].

Instalace na univerzální rameno s přísavkou:

Jedná se o pevná nebo pružná (tzv. husí krk) ramena pro držáky mobilních telefonů a dalších zařízení do aut většinou s přísavkou (podtlakový systém) na přední sklo automobilu. Jejich výhody jsou univerzálnost, cena a běžná dostupnost skladem. Dodáváme je v různých délkách a provedeních. Pro použití s držákem Brodit je potřeba adaptér SH šroubovací (spojení pomocí šroubků) nebo SH samolepící (spojení pomocí přiložené oboustranné samolepicí pásky s vysokou lepivostí).

Instalace na montážní podstavce a ramena Brodit:

Montážní podstavce a ramena umožňují velmi pevné připevnění držáku prakticky kdekoliv. "Montážní podstavce a ramena najdete zde":[https://www.sunnysoft.cz/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B4%5D=1&prislusenstviDleTypu%5B5%5D=1].

Tipy:

  • Potřebujete střídat dva držáky na jednom ProClipu? Nebo chcete držák jednoduše sundávat? Pro oba případy se výborně hodí "MultiMoveClip":[https://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215503/]. Sundání nebo výměna držáku se stane otázkou vteřiny.
  • Potřebujete na jeden ProClip umístit dva držáky najednou? Nebo chce mít držák o kousek jinde než umožňuje umístění ProClipu? Vyberte si vhodnou "rozšiřující montážní destičku":[https://www.sunnysoft.cz/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B3%5D=1]. Pak na jeden ProClip budete moct připevnit vedle držáku na mobilní telefon ještě držák na nápoje nebo na navigaci nebo radiostanici nebo platební terminál atd.

O výrobci Brodit:

Brodit je švédská rodinná firma, která se už tři desítky let specializuje pouze na držáky na mobilní telefony, tablety, odolné terminály, radiostanice, platební terminály a další zařízení do aut. Celá výroba je ve Švédsku.

Máte dotaz? V naší nabídce jste nenašli to, co potřebujete? Pokud jste v naší nabídce nenašli držák, ProClip, rameno, podstavec, rozšiřující destičku atd. který byste potřebovali, obraťte se "na nás":[https://www.sunnysoft.cz/informace/kontakty.html]. Rádi vám poradíme. © Sunnysoft s.r.o.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Hlasoví asistenti","https://hlasovi-asistenti.heureka.cz/"],["Leštidla na nábytek a přípravky proti prachu","https://lestidla-na-nabytek-a-pripravky-proti-prachu.heureka.cz/"],["Ostatní doplňky do terárií","https://ostatni-doplnky-teraria.heureka.cz/"],["Dobíjecí kabely pro chytré náramky","https://dobijeci-kabely-chytre-naramky.heureka.cz/"],["Podložky pod židle","https://podlozky-pod-zidle.heureka.cz/"],["Přebalovací podložky na komodu","https://prebalovaci-pulty-a-podlozky.heureka.cz/f:29315:1/"],["Náhradní hlavice pro elektrické zubní kartáčky Philips","https://prislusenstvi-elektricke-zubni-kartacky.heureka.cz/f:21743:2560444/"],["Keramické sady koupelnových doplňků","https://sady-koupelnovych-doplnku.heureka.cz/f:36632:49352164/"],["Okenní kování okenní závěsy","https://okenni-kovani.heureka.cz/f:31772:42877447/"],["Rozkládací kulaté jídelní stoly","https://jidelni-stoly.heureka.cz/f:10103:1;23792:21296334/"]],"Vybrané značky":[["Držáky do auta Defender","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942595/"],["Držáky do auta Krugermatz","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942589/"],["Držáky do auta Winner","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942544/"],["Držáky do auta Maclean","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942581/"],["Držáky do auta LDNIO","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942609/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat stěrku na sklo?","https://sterky-sklo.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-sterku-na-sklo/"],["Jak vybrat kancelářskou skříň?","https://kancelarske-skrine.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kancelarskou-skrin/"],["Jak vybrat elektrické vozítko?","https://elektricka-vozitka.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-elektricke-vozitko/"]],"Vybrané produkty":[["adidas Hybrid 150","https://lapy.heureka.cz/adidas-hybrid-150/"],["JK Animals síťka větší 19 x 16 cm, 47 cm","https://sitky-chytace-na-ryby.heureka.cz/jk-animals-sitka-vetsi-19-x-16-cm-47-cm/"],["Home TO-A150B","https://topinkovace.heureka.cz/home-to-a150b/"],["FINO Alobal silný 20 m","https://pecici-papiry.heureka.cz/fino-alobal-silny-20-m/"],["Lingea Lexicon 7 Německý zemědělský a přírodovědný slovník","https://vyukove-aplikace.heureka.cz/lingea-lexicon-7-nemecky-zemedelsky-a-prirodovedny-slovnik/"],["Sanytol jednorázové čistící utěrky eukalyptus 24 ks","https://cistici-ubrousky.heureka.cz/sanytol-jednorazove-cistici-uterky-eukalyptus-24-ks/"],["eliNeli puzzle s čísly","https://drevene-hracky.heureka.cz/elineli-puzzle-s-cisly/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}