Brodit držák do auta na Motorola Moto G (3rd Gen), s nabíjením z cig. zapalovače 512761

Držák na mobilní telefon Motorola Moto G (3rd Gen) má vestavěné nabíjení z cigaretového zapalovač (CL 12/24V) a je určen pro telefon bez pouzdra. Držák je velmi pevný, telefon...
1 359 Kč
Doprava 59 Kč,Do 2 týdnů
Doporučená nabídka Sunnysoft.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do 2 týdnů • 1 varianta59 Kč97 % • 13 753 recenzíDalší informace

Popis produktu

Držák na mobilní telefon Motorola Moto G (3rd Gen) má vestavěné nabíjení z cigaretového zapalovač (CL 12/24V) a je určen pro telefon bez pouzdra. Držák je velmi pevný, telefon...

Parametry produktu

Výrobce

Parametry produktu

Výrobce

Popis produktu

Držák na mobilní telefon Motorola Moto G (3rd Gen) má vestavěné nabíjení z cigaretového zapalovač (CL 12/24V) a je určen pro telefon bez pouzdra.

Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a nevibruje. Držák má kloub, díky kterému může telefon kdykoliv jednoduše natočen na šířku nebo na výšku nebo naklopen. Držák se upevňuje na Brodit ProClip.

Vlastnosti držáku:

  • S nabíjením z cigaretového zapalovače (CL 12/24V)
  • Na míru Držák je vyroben přesně na míru telefonu, který se do něj vkládá bez pouzdra.
  • Přístup bez omezení Držák je navržen tak, aby neblokoval žádná tlačítka ani konektory

Přednosti:

  • Komfort Mobil se v držáku neklepe a nevibruje
  • Bezpečnost Drží v něm bezpečně, ani při nehodě se nemůže uvolnit a zranit posádku
  • Kloub Držák má kloub, mobil můžete kdykoliv natočit na výšku nebo na šířku nebo naklopit o 22°
  • Jednoduchost Montáž na ProClip je jednoduchá a zvládne ji i naprostý laik za pár minut

Materiál: -Vysoce kvalitní ABS plast

Upozornění: pro instalaci držáku do vozidla doporučujeme klip Brodit ProClip. Viz níže. Brodit ProClip není součástí balení držáku Brodit.

Možnosti instalace držáku Brodit do auta, autobusu, dodávky, nákladního auta atd.:

Instalace na klip Brodit ProClip:

Klipy Brodit ProClip jsou chytře navržené klipy z pevné umělé hmoty (ABS plastu), které jsou konstruovány tak, aby spolehlivě a velmi pevně držely ve spáře mezi plasty palubní desky. Klip je vždy navržen pro konkrétní model vozu tak, aby šel zasunout (zacvaknout) jednoduše, bez poškození palubky a na bezpečné místo a současně tak, aby nebránil řidiči ve výhledu přes přední sklo. Na klip pak jednoduše přišroubujete držák Brodit. Vše co k tomu budete potřebovat kromě šroubováku je již součástí balení držáku mobilního telefonu do auta Brodit. Jak objednat klip Brodit ProClip.

Instalace na univerzální rameno s přísavkou:

Jedná se o pevná nebo pružná (tzv. husí krk) ramena pro držáky mobilních telefonů a dalších zařízení do aut většinou s přísavkou (podtlakový systém) na přední sklo automobilu. Jejich výhody jsou univerzálnost a běžná dostupnost skladem. Dodáváme je v různých délkách a provedeních. Pro použití s držákem Brodit je potřeba adaptér SH šroubovací (spojení pomocí šroubků) nebo SH samolepicí (spojení pomocí přiložené oboustranné samolepicí pásky s vysokou lepivostí).

Možnosti připevnění držáku Brodit na kolo nebo na motorku:

Držáky mobilních telefonů Brodit je možné na řídítka kol a motocyklů připevnit pomocí univerzálních držáků. Vyberte si držák na kolo nebo na motorku, který vám bude nejvíce vyhovovat. Pro použití s držákem Brodit je potřeba adaptér SH šroubovací (spojení pomocí šroubků) nebo SH samolepící (spojení pomocí přiložené oboustranné samolepicí pásky s vysokou lepivostí).

Varianty držáků Brodit:

Většinou je držák mobilních telefonů Brodit ve 3 variantách:

  • Držák do auta s nabíjením do CL (tzv. aktivní držák se zapojením napájení do autozapalovače)
  • Držák do auta nebo na kolo či motorku bez nabíjení (tzv. pasivní držák s možností připojení externí nabíječky)
  • Držák do auta pro pevnou instalaci se skrytým nabíjením vevnitř v palubní desce a Molex konektorem pro externí GPS (tzv. držák pro pevnou instalaci)

Další informace:

Další informace o držácích Brodit a vyhledávač vhodné konfigurace Brodit naleznete na našich stránkách www.brodit.cz odkud lze odeslat i zjednodušenou objednávku na komplet Brodit.

Speciální řešení na zakázku:

Pokud jste v naší nabídce nenašli držák nebo ProClip na vaše zařízení do vašich vozů, obraťte se na nás. Rádi vám připravíme nabídku na míru. Může se jednat například o držáky pro odolné terminály / PDA nebo držáky pro platební terminály. © Sunnysoft s.r.o.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Igráčci","https://igracci.heureka.cz/"],["Pásky ","https://pasky.heureka.cz/"],["Solární měniče napětí","https://solarni-menice-napeti.heureka.cz/"],["Jezdecké bezpečnostní vesty","https://jezdecke-bezpecnostni-vesty.heureka.cz/"],["Tašky","https://tasky-aktovky.heureka.cz/"],["Nosiče kol na zadní dveře","https://nosice-kol.heureka.cz/f:11549:148577/"],["Zinek","https://doplnky-stravy.heureka.cz/f:27158:41173807/"],["Textilní podložky pod nohy do kanceláře","https://podlozky-nohy-kancelar.heureka.cz/f:35116:44064386/"],["Jednolůžkové postele","https://postele.heureka.cz/f:26666:1/"],["Barvy na vlasy","https://barvy-vlasy.heureka.cz/f:17268:1908028/"]],"Vybrané značky":[["Držáky do auta Joyroom","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:43014222/"],["Držáky do auta DFV mobile","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942620/"],["Držáky do auta XO","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942583/"],["Držáky do auta Krugermatz","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942589/"],["Držáky do auta Kenu","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942542/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat joystick?","https://joysticky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-joystick/"],["Jak vybrat mikrovlnnou troubu?","https://mikrovlnne-trouby.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-mikrovlnnou-troubu/"],["Jak vybrat brusle na led?","https://brusle.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-brusle/"]],"Vybrané produkty":[["Prologic Stojan C Series Convertible Long Legs 3 Rod Pod","https://stojany-a-vidlice-na-pruty.heureka.cz/prologic-stojan-c-series-convertible-long-legs-3-rod-pod/"],["MedaVita Solarich restrukturalizační maska na vlasy po slunění 50 ml","https://ochrana-vlasu-proti-slunci.heureka.cz/medavita-solarich-restrukturalizacni-maska-na-vlasy-po-sluneni-50-ml/"],["Flippin Easy1005 silikon forma na lívance volská oka a mini palačinky 24cm","https://pecici-formy.heureka.cz/flippin-easy1005-silikon-forma-na-livance-volska-oka-a-mini-palacinky-24cm/"],["PARKSIDE PTKS 2000 H5","https://stolni-pily.heureka.cz/parkside-ptks-2000-h5/"],["Sencor SDF 1082 B","https://digitalni-fotoramecky.heureka.cz/sencor-sdf-1082-b/"],["Parkside PSHL 2 D1 černá / plameny","https://svarecske-kukly.heureka.cz/parkside-pshl-2-d1-cerna-plameny/"],["Eurolite 80703005 stojan na dávkovač mýdla černá","https://stojany-na-dezinfekce.heureka.cz/eurolite-80703005-stojan-na-davkovac-mydla-cerna/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}