Brodit držák do auta na HTC HD2 (Leo) bez pouzdra, s nabíjením z cig. zapalovače 512086

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Držák na mobilní telefon HTC HD2 (Leo) má vestavěné nabíjení z cigaretového zapalovač (CL 12/24V) a je určen pro telefon bez pouzdra.

Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a nevibruje. Držák má kloub, díky kterému může být mobilní telefon kdykoliv jednoduše natočen na šířku nebo na výšku nebo naklopen. Držák se upevňuje na Brodit ProClip.

Vlastnosti držáku:

  • S nabíjením z cigaretového zapalovače (CL 12/24V)
  • Na míru Držák je vyroben přesně na míru telefonu, který se do něj vkládá bez pouzdra.
  • Přístup bez omezení Držák je navržen tak, aby neblokoval žádná tlačítka ani konektory

Přednosti:

  • Komfort Mobilní telefon se v držáku neklepe a nevibruje
  • Bezpečnost Drží v něm bezpečně, ani při nehodě se nemůže uvolnit a zranit posádku
  • Kloub Držák má kloub, telefon můžete kdykoliv natočit na výšku nebo na šířku nebo naklopit o 22°
  • Jednoduchost Montáž na ProClip je jednoduchá a zvládne ji i naprostý laik za pár minut

Materiál: - Vysoce kvalitní ABS plast

Upozornění: -Jedná se o dvojdílné řešení. K tomuto držáku budete ještě potřebovat ProClip do palubní desky pro váš konkrétní model vozu. Vhodný ProClip si vyberte v "konfigurátoru Brodit":[https://www.sunnysoft.cz/brodit]. Držák na ProClip připevníte čtyřmi samořeznými šrouby, které jsou součástí balení držáku.

Možnosti instalace držáku Brodit do auta, dodávky, autobusu, nákladního auta atd.:

Instalace na klip Brodit ProClip:

Klipy Brodit ProClip jsou chytře navržené klipy z pevné umělé hmoty, které jsou konstruovány tak, aby spolehlivě a velmi pevně držely v konstrukční spáře mezi plasty palubní desky. Klip je vždy navržen pro konkrétní model vozu tak, aby šel zasunout (zacvaknout) jednoduše, bez poškození palubky a na bezpečné místo a současně tak, aby nebránil řidiči ve výhledu přes přední sklo. Na klip pak jednoduše přišroubujete držák Brodit. Vše co k tomu budete potřebovat kromě šroubováku je již součástí balení držáku. Vhodný ProClip si vyberte v "konfigurátoru Brodit":[https://www.sunnysoft.cz/brodit].

Instalace na univerzální rameno s přísavkou:

Jedná se o pevná nebo pružná (tzv. husí krk) ramena pro držáky mobilních telefonů a dalších zařízení do aut většinou s přísavkou (podtlakový systém) na přední sklo automobilu. Jejich výhody jsou univerzálnost, cena a běžná dostupnost skladem. Dodáváme je v různých délkách a provedeních. Pro použití s držákem Brodit je potřeba adaptér SH šroubovací (spojení pomocí šroubků) nebo SH samolepící (spojení pomocí přiložené oboustranné samolepicí pásky s vysokou lepivostí).

Instalace na montážní podstavce a ramena Brodit:

Montážní podstavce a ramena umožňují velmi pevné připevnění držáku prakticky kdekoliv. "Montážní podstavce a ramena najdete zde":[https://www.sunnysoft.cz/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B4%5D=1&prislusenstviDleTypu%5B5%5D=1].

Tipy:

  • Potřebujete střídat dva držáky na jednom ProClipu? Nebo chcete držák jednoduše sundávat? Pro oba případy se výborně hodí "MultiMoveClip":[https://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215503/]. Sundání nebo výměna držáku se stane otázkou vteřiny.
  • Potřebujete na jeden ProClip umístit dva držáky najednou? Nebo chce mít držák o kousek jinde než umožňuje umístění ProClipu? Vyberte si vhodnou "rozšiřující montážní destičku":[https://www.sunnysoft.cz/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B3%5D=1]. Pak na jeden ProClip budete moct připevnit vedle držáku na mobilní telefon ještě držák na nápoje nebo na navigaci nebo radiostanici nebo platební terminál atd.

O výrobci Brodit:

Brodit je švédská rodinná firma, která se už tři desítky let specializuje pouze na držáky na mobilní telefony, tablety, odolné terminály, radiostanice, platební terminály a další zařízení do aut. Celá výroba je ve Švédsku.

Máte dotaz? V naší nabídce jste nenašli to, co potřebujete? Pokud jste v naší nabídce nenašli držák, ProClip, rameno, podstavec, rozšiřující destičku atd. který byste potřebovali, obraťte se "na nás":[https://www.sunnysoft.cz/informace/kontakty.html]. Rádi vám poradíme. © Sunnysoft s.r.o.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Paruky","https://paruky.heureka.cz/"],["Udidla pro koně","https://udidla-pro-kone.heureka.cz/"],["Rostlinné smetany","https://rostlinne-smetany.heureka.cz/"],["Dětské spací pytle ","https://zavinovacky.heureka.cz/f:20830:1592911/"],["Vyšívací jehly","https://sici-jehly.heureka.cz/f:26881:1/"],["Brýle pro virtuální realitu k počítači","https://bryle-pro-virtualni-realitu.heureka.cz/f:23731:21259612/"],["Chlapecké košile s krátkým rukávem","https://detske-kosile.heureka.cz/f:36696:49640368;36803:49946538/"],["Chlapecké punčocháče","https://detske-puncochace.heureka.cz/f:30205:42404662/"],["Porcelánové hmoždíře","https://hmozdire.heureka.cz/f:23823:21323369/"],["Grafické karty Gainward","https://graficke-karty.heureka.cz/f:2652:8633/"]],"Vybrané značky":[["Držáky do auta CellularLine","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:43011720/"],["Držáky do auta Foneng","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:61805419/"],["Držáky do auta Leventi","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:64062791/"],["Držáky do auta PopSockets","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:55942568/"],["Držáky do auta Mobilnet","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/f:31116:61799439/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat aminokyselinu?","https://aminokyseliny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-aminokyselinu/"],["Jak vybrat postroj pro psa?","https://postroje-pro-psy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-postroj-pro-psa/"],["Jak vybrat dětskou zábranu?","https://detske-zabrany.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bezpecnostni-zabrany/"]],"Vybrané produkty":[["Concept ES 1010","https://elektricka-struhadla.heureka.cz/concept-es-1010/"],["UP Aqua přechodka z hadice 12/16 na 16/22 mm","https://akvaristicke-potreby.heureka.cz/up-aqua-prechodka-z-hadice-12-16-na-16-22-mm/"],["Šátek Brandit Multifunkční Darkcamo","https://army-a-lovecke-satky-saly-a-kravaty.heureka.cz/satek-brandit-multifunkcni-darkcamo/"],["Bartida Zelená Peprmint 1 l (holá láhev)","https://likery.heureka.cz/bartida-zelena-peprmint-1-l-hola-lahev/"],["Berrywell Heat Protection Lotion Ochranný přípravek před teplem 251 ml","https://ochrana-vlasu-proti-slunci.heureka.cz/berrywell-heat-protection-lotion-ochranny-pripravek-pred-teplem-251-ml/"],["Aldelis Krůtí prsa ve slaném nálevu 155 g","https://konzervovane-maso-hotova-jidla.heureka.cz/aldelis-kruti-prsa-ve-slanem-nalevu-155-g/"],["Cross Air 1.2","https://kites.heureka.cz/cross-air-1_2/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}